La casa

A tocar de Viladrau, al Parc Natural del Montseny, trobem la casa de colònies Mas Pujolar. La immillorable ubicació de la casa i les seves instal·lacions, la fan idònia per respondre als interessos d’associacions de lleure, centres d’ensenyament, entitats, grups familiars, grups d’amics, etc. Mas Pujolar, que encara conserva tot l’ambient rústic, està totalment equipat com a casa de colònies. La casa té dos pisos, amb accés a peu pla a cada planta. A l’exterior de la casa hi ha piscina i esplanades per jugar.

Distribució de les 52 places

Planta baixa: una habitació de 6 places.

Primer pis: 3 habitacions de 6 places, 2 habitacions de 8 places i 1 habitació de 12 places.

Espais comuns

Planta baixa: sala petita, menjador, cuina i sala de tallers.

Primer pis: dos blocs sanitaris, 1 sala de tallers, infermeria i el porxo.

També tenim una gran sala independent per fer activitats.

Exteriors

A l'exterior de la casa comptem amb un camp de futbol amb porteries, la piscina, la zona de l'avet i un extens camp, a banda de l'entorn boscos.

Treballem amb

Estades i serveis

Estades per a socis d’Incoop

Les entitats que sou sòcies de la cooperativa teniu preus especials. Veniu a passar un cap de setmana amb els vostres infants i joves, a fer-hi tancada amb l’equip de monitors o a realitzar les colònies d’estiu.

Estades per a grups i famílies

Veniu a celebrar un aniversari, a passar un cap de setmana de desconnexió o simplement a gaudir d’uns dies amb la família i amics en un entorn únic.

Estades per a entitats

Si sou una associació sense ànim de lucre, Mas Pujolar és ideal per a vosaltres. Hi podeu fer trobades o venir a passar un cap de setmana de feina, ens adaptem a les vostres necessitats.

Estades per a Escoles

La diversitat dels boscos del Montseny permet trobar i conèixer infinitat d’aspectes naturals i culturals, a tots nivells per afavorir el respecte envers el medi. Us oferim un complet programa d’activitat per a les vostres colònies escolars.

Espais de formació i treball

Si necessiteu un lloc on concentrar-vos amb el vostre equip de treball o busqueu una casa on fer formació, la nostra casa és ideal. Aïllada del rebombori de la ciutat Mas Pujolar us ofereix les condicions ideals per a una màxima productivitat.

Excursions i descoberta de l’entorn

Situada al bell mig del Parc Natural del Montseny la casa és un punt perfecte per a descobrir un entorn natural espectacular des de pujar al Matagalls fins a explorar les fonts de Viladrau.

Una casa especial

No tinc paraules, un plaer volar al vostre costat, família! gràcies per tant, sempre cuquis i amunt penya!

Francina Planas Alumne Viladrau 2015

És una casa amb una energia especial!

Francesca Nogales Formadora de l'Escola

Hem passat un cap de setmana molt agradable i ens hem divertit moltíssim a Mas Pujolar.

Xangó Esplai

Jo també vull fer un Verkami per comprar la casa de colònies i quedar-nos aquí per sempre.

Alumnes Marta Mata 2015 #Viladrau15

Últimes notícies

Ara sí que ha arribat l’hivern!

Ahir ens vam llevar amb un pam de neu a Mas Pujolar!! Què us sembla el paisatge?

Estrenem web!

Avui és un dia molt especial per a totes les persones d’Encís que treballem o que han format part d’aquest projecte. Després d’uns mesos de feina per fi us podem presentar la web de la vostra casa de colònies. Durant més de 20 anys són molts els grups, esplais, agrupaments, escoles i alumnes dels cursos d’estiu […]

Llegeix totes les notícies

Com arribar

Per venir en transport públic podeu arribar en tren fins a Seva i un cop allà agafar la línia regular que us durà fins a Viladrau.

Si sou un grup i necessiteu transport col·lectiu fins a la casa contacteu amb nosaltres a agencia@incoop.cat i us oferirem preus d'autocars.

Si veniu en cotxe, podeu arribar fins a la mateixa casa de colònies seguint les indicacions.

Preus

Entitats i associacions

Dret a cuina - des de 18€*

Mitja pensió - des de 25 €/infants 29 €/adults*

Pensió completa - des de 30 €/infants 34 €/adults*

Famílies, grups d'amics i altres

Dret a cuina - des de 20€*

Mitja pensió - des de 26 €/infants 32 €/adults*

Pensió completa - des de 31 €/infants 37 €/adults *

 

Tots els preus inclouen el 10% d'IVA i estan indicats per a persona i dia.  Per a altres modalitats d'estada consulteu-nos preus.

El preu de socis només s'aplica en aquelles reserves fetes directament a través de la casa de colònies. Per a esplais/agrupament que no siguin socis de la cooperativa s'aplica el preu d'infant. En menors de 3 anys estada gratuïta si no fan els àpats de la casa.

*En dies festius i vigílies s'aplicarà una tarifa especial.